Waarom kiezen voor Gema Concept?

Professionele aanpak

Van het eerste contact tot bij de montage van de ramen, deuren of rolluiken staan wij erop om u goed te informeren en te behelpen. Tevens opteren wij ook voor een persoonlijke aanpak waardoor wij een beter zicht krijgen op de juiste wensen en noden van onze klanten.

Nadruk op kwaliteit

Gema Concept opteert enkel om te werken met leveranciers die werken met duurzame topmaterialen. Of het nu gaat over het raambeslag, PVC of aluminium profielen, vliegenramen,… alles moet voldoen aan de strengste normen aangaande isolatie, akoestiek en anti-inbraak preventie.

Concurrentiele prijzen

Wij zijn ons ervan bewust dat de aankoop van ramen, deuren of rolluiken een serieuze investering is. Door bij de klant thuis te komen en de uit te voeren werken persoonlijk te komen bekijken zullen wij een vrijblijvende offerte kunnen uitwerken waar alles van A tot Z is inbegrepen zodat de klant niet voor financiële verrassingen hoeft te staan.

Plaatsing door gecertificeerde vaklieden

Al onze ramen, deuren en rolluiken steeds gemonteerd door een vast team van gecertificeerde plaatsers met jaren ervaring die elk project tot in de puntjes kunnen afwerken zoals afgesproken met de klant. Ook de vriendelijkheid en netheid van onze mensen t.o.v. de klant dragen wij hoog in het vaandel.

Duidelijke offerte

Al onze vrijblijvende offertes worden zo duidelijk mogelijk opgesteld zodat de klant perfect op de hoogte is van wat hem of haar wordt voorgeschoteld. Wij van Gema Concept houden ervan om op een zo transparant mogelijk manier met de klant om te gaan zodat deze perfect weet waar hij of zij aan toe is.

Controle na plaatsing

Nadat de plaatsing gebeurd is staan wij erop om onmiddellijk samen met de klant de geleverde werken te inspecteren zodat eventuele kleine opmerkingen direct aangepakt kunnen worden zonder tijd te verliezen door op een later tijdstip te moeten terugkomen. Dit alles past in onze visie om elke klant, hoe klein of hoe groot hij ook is, met een tevreden gevoel achter te laten.

Onze enige prioriteit is uw tevredenheid

Onze producten

Ramen

Ramen

PVC

Aluminium

Hout

Deuren

Deuren

PVC

Aluminium

Hout

Screens

Hover Box Element

Voorzetscreens

Opbouwscreens

Inbouwscreens

Rolluiken

Rolluiken

Inbouwrolluiken

Voorzetrolluiken

Opbouwrolluiken

Rolluiken op zonne-energie

Vliegenramen

Vliegenramen

Vaste Vliegenramen
Vliegendeuren
Schuifvliegendeuren
Rolvliegenramen
Rolvliegendeuren
Plissé vliegenraam
Plissé vliegendeur

Garagepoorten

Garagepoorten

Sectionale poort

Sectionaal zijdelingse poort

Kantelpoort

Oprolbare garagepoort

Create your account